Nyhet
04 januari 2022
Mört och saftigt kött med samma resultat varje gång. Det får du med sous vide. Dessutom får du en tillagning som sköter sig själv medan du får tid till annat. Som att släppa loss din kreativitet i köket och tillaga tillbehören som gör dina rätter unika.
SOUS VIDE-METODEN tar tillvara råvarans naturliga vätska vilket gör att smaker och dofter stannar i köttet och det behåller sin färg och textur. Tack vare den varsamma tillagningen har du full kontroll och maten bibehåller näring, protein och vitaminer genom hela processen. Med perfekt resultat varje gång!
SERVERA KÖTTET SOM DET ÄR, eller värm på olika sätt för det resultat du vill ha till dina rätter. Du får måltider som ger mindre svinn, sparar tid och som gör dina gäster garanterat mätta och nöjda.
Nu kompletterar vi vårt sous vide-sortiment med fem nya produkter
Klicka på produktnamnen nedan för att läsa mer om nyheterna.